Да спасим природата

10-09-2015

„По-чисти ръце, по-здравословен живот“

„По-чисти ръце, по-здравословен живот“

Екоколект, съвместно с „ДМ- България“ и „Колгейт-Палмолив Адриа“, стартира кампания  „По-чисти ръце, по-здравословен живот“
„Екоколект“ АД, „ДМ-България“ и „Колгейт-Палмолив Адриа организират еко кампания за рециклиране на отпадъци. Основната идея на кампанията е насърчаването на потребителите за събиране и предаване на опаковки от течен сапун за рециклиране, както и стимулирането на по-добра екологична хигиена на ръцете. 
В инициативата „По-чисти ръце, по-здравословен живот“, която стартира на 27 август и ще продължи до 15 октомври 2015 г. може да участва всеки, който върне празна опаковка от течен сапун в магазините на търговската верига „ДМ-България“. 
Във всеки от магазините на ДМ са разположени картонени контейнери за разделно събиране на отпадъци от опаковки, осигурени от Екоколект. В тях всеки клиент ще може да изхвърли  празната опаковка от течен сапун и ще получи талон за 30% отстъпка при покупка на течен сапун “Palmolive”. Освен отстъпка, предалите празна опаковка, ще могат да участват и в специално организирана лотария с допълнителни награди. Повече информация за кампанията можете да намерите на www.dm-drogeriemarkt.bg.