Да спасим природата

26-05-2016

НА 18 МАЙ В ПЛОВДИВ СЕ ПРОВЕДЕ ДЕТСКИ ЕКО КАРНАВАЛ - ИЗЛОЖБА

НА 18 МАЙ В ПЛОВДИВ СЕ ПРОВЕДЕ ДЕТСКИ ЕКО КАРНАВАЛ - ИЗЛОЖБА

Една малка феерия от вълшебства  и приказни герои се състоя на 18.05.2016 г. в „Огледалната зала“ на Военен клуб, гр.Пловдив. Организаторите от Екоколект АД и ДЦДГ “Кокиче“ изненадаха публиката с нестандартен сценарии, оригинални костюми на участниците и специално създадена изложба от децата в детската градина.
Още с влизането в залата, гостите имаха възможност да се насладят на прекрасните картини, които бяха посланието на участниците към гостите за грижа и опазване на прекрасната природа на планетата Земя.
Присъстващите се пренесоха в страната на приказките и анимационните герои, където успяха да се срещнат с Майката Природа Фея,  Рапунцел, Елза, Ана и Олаф, Снежанка, Спайдърмен, Батман, Граф Дракула, Черният котарак, Мускетарите, Пипи Дългото чорапче, Пчеличката Мая, Червената шапчица и нейната баба, и още много приказни герои.
Сценарият на събитието се разви около борбата на дорбото и злото в природата и влиянието на човека. Хармонията и красотата в Майката Природа Фея беше застрашена от тъмните сили, в лицето на Черния Котарак и граф Дракула, но с дружни усилия приказните герои успяха да я възстановят.
Гостите се насладиха на импровизираното дефиле на приказните герои. А за финал всеки участник беше отличен със специална Грамота за участие, раздадоха се и много подаръци, осигурени от организаторите.